Perstorp firar åtta år med SiteCore CMS

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det verkar vara SiteCore CMS som gäller för Skånebaserade Perstorp på webben. För 8:e året i rad.CMS:et kör även den vänsterställda corporate-sajten. Företaget har även utvärderat andra CMS som EPiServer och SharePoint under åren. Men för nya delsajten Perstorp industripark vart det åter igen SiteCore 6. Den nya sajten kodades av Kodexe och OddOneOut stod för det grafiska. Lanseringen? Ja, rätt ordinär. Ta en titt själva....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment