Personaliserad video av Phyron effektivt, står för 71 procent av konverteringarna hos svenska BMW

In Nyheter, AI, Machine Learning, Botar, Content Marketing, CXM, E-handel, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Delar av tidigare Jajja-ledningen har grundat ett nytt bolag inom automatiserad, personaliserad video för det modernare martech-teamet och den digitala marknadsavdelningen som vill få bättre kontroll över sitt rörliga media. Svenska Phyron video SaaS ska leverera platformsoberoende lösningar för att i större skala kunna generera videor som ökar konverteringen av klick och köp.

BMW-återförsäljaren Bavaria ska vara en av de första kunderna som rullar ut Phyrons personaliserade videos. Phyron påstår att bilförsäljaren ska upplevt att hela 71% av de besökare som tittade klart på tre fjärdedelar av en personaliserad, mobil video (i förhållande till en statisk bild) även var de som kontaktade bilåterförsäljaren därefter.

Vi har mer på samma ämne:  Valtech köper bolag specialiserade på IoT för fordon, flera biltillverkare på kundlistan

Sektorn är populär just nu, som MKSE.com skrev om har även svenska Revidy visat upp egna SaaS-produkter inom ”Dynamic Video Retargeting” området det senaste året. Revidy däremot har nyligen stängt ned egna webbplatsen och svenska aktiebolaget är markerat som ”vilande”.