Pimcore PIM och CMS utgör ny e-handel för byggkedjan

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Byggvarukedjan Maxbo, som ägs av Løvenskiold Handel satsar på ehandel och tar ett helhetsgrepp med utökad produktinformation, produktvisning och flerkanalsstöd.Basen i systemlösningen är Ateles Commerce Suite-koncept med Pimcore PIM och Magento CMS och e-handel. " - En av de största vinsterna för oss är att vi får ett mycket enklare administrativt arbete. Detta samtidigt som vi får mycket större möjligheter att arbeta med produktinformation och nya möjligheter att samordna kundupplevelsen, oavsett kanal. Så det är en dubbel vinst för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.