Pinterest-influerad Tibrokök live på Litium Studio 4.5.1

In litium, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tibrokök har gått live på en Litium Studio 4.5.1 med strategi, koncept och produktion av Celebration. Tibrokök tillverkar exklusiva kök för den nordiska marknaden och ingår i kökskoncernen Nordic Kitchen Group. Målet har varit att skapa en stilfull webbplats för att tydliggöra Tibroköks erbjudande, position och värden. Det ska gå enkelt att hitta närmsta återförsäljare och boka tid med en köksarkitekt. Sajten sportar ett rätt trevligt rutnät med mouse-over information som startsidenavigation. Utöver det finns det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment