Plantagen.se fimpar e-handel, ensam på plattform dålig idé

In Adobe Commerce / Magento, Expression Engine, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Plantagen lägger ned sin bara två år gamla, segladdade Expression Engine webblösning. Plantagen var helt ensamma med det i Sverige ovanliga valet av en Expression Engine. När nu satsningen på kort tid läggs ned för att ersättas av en mer vanligt förekommande Magento Enterprise lösning bekräftas åter igen en tydlig trend MKSE.com dokumenterat det senaste decenniet. De aktörer som finner sig ensamma om ett plattformsval tvingas oftast inom relativt kort tid byta plattform igen. En tids- och kostnadskrävande process. Kompetensbristen lokalt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.