Plattform från en tillverkare är heldött, anser mångmiljardvärderade headless-medlemmarna i MACH Alliance

In Contentful, Contentstack, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Behövs det ett manifest för att främja och stödja headless, API-baserad och mikrotjänstefokuserad e-handel och teknik framöver? Det anser i alla fall Valtech som hör av sig till MKSE.com och berättar att de format en ny global allians tillsammans med flera andra, främst tyskbaserade aktörer. Den går under namnet MACH. Sonja Kotrotsos, Vice President och "firestarter" inom MACH Alliance berättar i ett uttalande att: " - Vi ser detta som en del inom en större teknisk...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon