PlayAd – Vill konsumenterna ha on demand TV-reklam?

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom1 Comment

Lever vi inte i zappnings, TiVo- och torrent/fildelnings tider, där konsumenterna gör allt för att slippa TV-reklam? PlayAd tror motsatsen och har lyckats lägga ut sin reklamfilmsspelare som content på flera stora sajter. 1000apor.se är en publisher där spelaren fått attraktivt startsideutrymme. De erbjuder tom. prenumerationer av nya reklamfilmer. Motprestationen är mätbara impressions, clicks och visningar som reklamfilmsavsändarna givetvis får betala för. I dagsläget finns flera stora reklamköpares alster med i PlayAd spelare. Tjänsten drivs av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.