Polarpumpen.se omsätter 68 Mkr på Magento

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Polarpumpen har öppnat igång en ny Magento e-handel och överger därmed sitt tidigare plattformsval av Jetshop E-butik.Polarpumpen omsätter 68 Mkr årligen (2013) och säljer näst intill uteslutande via sin e-handel. Den nya e-handeln har en större vy över erbjudanden, en omfattande navigation (desktop) samt några badges som ska locka till "erbjudanden". Trustpilot används för omdömen. NetConsult stod bakom projektet hälsar Anders Ekström....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nordic web team supportar/hostar/driftar och har även varit med i projektet hälsar jonas Wärngård :)

Leave a Comment