Polopoly och Chyron bakom On-Demand Broadcast Media Hub

In Java, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Atex Polopoly skickar ett buzzword kryddat pressmeddelande. Bolaget har tillsammans med NASDAQ-noterade Chyron tagit fram en "On-Demand Broadcast Media Hub" baserad på Atex Polopoly Content Manager och Polopoly Relationship Manager tillsammans med Chyron's AXIS webbaserade contentproduktionstjänster. En produkt Chyron köpte i början av 2008. Det intressanta här är AXIS produkten. Ett onlinebaserat "content system" för TV- och internetföretag som vill generera, producera och underhålla egen grafik. AXIS Graphics är browser-baserad och hanterar grafik för varumärke, högupplösta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.