Pond PwC lägger ned 1500 m2 “Experience studio” i Frihamnen för mindre version i city

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stockholm kommer snart ha fler UX- och service design Experience Centers än shoppinggallerior. Under SIME 2017 berättar sponsorerna PwC och byrån Pond som ett "avslöjande" och en "lansering" att de kommer öppna sitt nya upplevelsecenter i tidigt under 2018. Men borta är de storslagna tidigare förmedlade uppgifterna om en PwC / Pond 1500 m2 stor “Experience studio” i Frihamnen Stockholm. Uppgifter bolaget lade fram vid förvärvet för 13 månader sedan samt i andra pressutskick. Deras Experience Center kommer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon