Portfoliobox är CMS för fotografer, konstnärer, designers och arkitekter

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Portfoliobox är ett nytt molnbaserat CMS som riktar in sig på fotografer, konstnärer, designers och arkitekter. Tanken är att ett konto ska ge varje kreatör möjligheten att snabbt skapa sin egna, personliga hemsida. Det erbjuds  layout-inställningar, färg- och teckensnittsval samt egna stylesheets för sidägarna. Hela 20 000 byggda webbsidor har redan skapats i verktyget. Portfoliobox är skapat av två fotointresserade KTH-alumner, Gustav Degerman och Hamid Abouei....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment