Posten släpper Riktiga vykort app

In iPad, iPhone, Nyheter, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Posten, Logica, Star Republic och Auriga står bakom en iPhone, iPad och iPod app för att skicka riktiga vykort via Posten. Appen tar ett foto / hämtar en bild med en hälsning och adressen och sedan betalar användaren i kassan.Vykortet skickas i A5-storlek till hela världen för 19 kr. Samt datatrafikkostnaden....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En rätt cool grej och jag har testat den ett par gånger i sommar. Formatet är hyfsat stort. Sedan är kanske inte färgåtergivningen alltid det man vill ha :-)
    Om det beror på Postens processer eller den begränsade kameran i iPhonen ska jag låta vara oklart.
    Men väl värt ett test, skicka första vykortet gratis!

  2. Hej,

    Ni borde testa att skicka era vykort med http://www.dinavykort.se , kvaliteten är bättre och formatet är finare. Just nu finns det på nätet (dinavykort.se) och som en Android-app (MobiltVykort).

    Testa, ni kommer inte bli besvikna!

Leave a Comment