Posten släpper Riktiga vykort app

In iPad, iPhone, Nyheter, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Posten, Logica, Star Republic och Auriga står bakom en iPhone, iPad och iPod app för att skicka riktiga vykort via Posten. Appen tar ett foto / hämtar en bild med en hälsning och adressen och sedan betalar användaren i kassan.Vykortet skickas i A5-storlek till hela världen för 19 kr. Samt datatrafikkostnaden....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En rätt cool grej och jag har testat den ett par gånger i sommar. Formatet är hyfsat stort. Sedan är kanske inte färgåtergivningen alltid det man vill ha :-)
    Om det beror på Postens processer eller den begränsade kameran i iPhonen ska jag låta vara oklart.
    Men väl värt ett test, skicka första vykortet gratis!

  2. Hej,

    Ni borde testa att skicka era vykort med http://www.dinavykort.se , kvaliteten är bättre och formatet är finare. Just nu finns det på nätet (dinavykort.se) och som en Android-app (MobiltVykort).

    Testa, ni kommer inte bli besvikna!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.