Progressive Web Apps är svenska e-handlares nya favorit för prestanda och konvertering

In Android, Egenskap, iPhone, Nyheter, PWA, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I den ständiga jakten på ökad prestanda, fler sidvisningar, bättre grafiska intryck, nöjdare kunder och kanske även fler avslut kan Progressive Web Apps vara gudasänt till svenska app-, webbplatsägare och e-handlare. Allt fler e-handlare verkar också få upp ögonen för ett av, det prestanda-älskande, Googles nya favoritområden. Vid två på varandra följande Google I/O-konferenser har bolaget nu berättat mer om allt redan släppt och kommande stöd som sökbolaget byggt in i egna webbläsaren Chrome och dess...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon