Projectplace och WebEx iPhone app för den mobila Scrum mastern

In iPhone, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Projectplace / Projektplatsen har uppdaterat egna iPhone app'n i beta från i somras. App'en är gratis, dock är inte Projektplatsen det. Med projekthanteringsverktygets app går det att: Kontakta projektmedlemmar via telefon, chatt, SMS, e-mail eller Projectplace gästbok Notifieras om vad som händer i projektet. Läsa/review dokument i iPhone'n, "följa dokuments" revisionshistorik samt kommentarer Svara på meeting requests Uppdatera ärende status Och vill ni på sprint demon slippa luta er fram mot projektorn rekommenderas även WebEx iPhone...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment