Proof Analytics köper upp bolag, växer inom Automated Marketing Mix Modeling

In Analys / Statistik, CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Omtalade, svenska Proof Analytics fortsätter växa, idag genom förvärv. Det är bolaget Musqot med en egenutvecklad marketing performance management (MPM) mjukvaruplattform som fungerar extra bra med t ex Salesforce molntjänster som blir en del av Proof Analytics. "Proof är stolta över att kunna addera Musqot, en ledande marketing performance management (MPM) plattform och en ledande Salesforce ISV-partner inom sitt område, till vårt team. Detta förvärv var i grunden kunddrivet: det finns en enorm önskan att förbättra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon