Publicis Sapient satsar på östeuropeisk utvecklingskompetens, köper IT-bolag

In Nyheter, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Publicis Sapient berättar de just tillkännagett årets första förvärv. Ett av modellen större när det gäller rumänska Tremend med kontor på flera platser i Europa och ett i USA. Och som totalt har hela 650 anställda. Ett stort steg mot trenden där gamla reklambyråkoncerner tar upp helt traditionell IT-konsultation. Tremend främst jobbat med Custom Software Development, Mobile Applications, Quality Assurance & Software Testing, Embedded Programming, Artificial Intelligence, Agile Transformation, Cloud & DevOps och IoT. " -...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon