Pyramid släpper Sotarna i Skåne på SiteCore 6.2

In Microsoft .NET, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Cristoffer Crusell meddelar att Pyramid lanserat Sotarna i Skåne på SiteCore 6.2. En trevlig release med en hel del av vad vi vant oss att se i moderna releaser q2 2010. Features gänget vill lyfta fram är: IP-igenkänning för närmsta kontor (ort) Skiktning för målgrupper En online-chat via www.providesupport.com för kundtjänst Arbetsgrupp Pyramid: Jan Axelsson, Projektledare Cristoffer Crusell, Systemarkitekt Vera Porad Falk, Copywriter Kristoffer Åkesson, Art Director Patrik Holmberg, Programmerare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Uppmärksammade webbsajter | B2B-bloggen

Leave a Comment