Pyramid tar hem ESS digitalkontrakt på 16 Mkr

In Microsoft .NET, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Helsingborgs- och Stockholmsbaserade Pyramid Communication berättar för MKSE.com att de är stolta över att meddela att de har utsetts till European Spallation Source (ESS) nya kommunikationspartner. Hela tio byråer ska varit med i upphandlingen.

Det skattade värdet på kontraktet är 16 mkr under fyra år.

”– ESS ska jobba med århundradets stora utmaningar inom materialteknik, hälsa, hållbarhet och
klimatförändringar. Vårt uppdrag innebär också att vi står inför en stor kommunikationsutmaning där vi behöver skapa insikt om de möjligheter ESS öppnar hos en rad målgrupper – från politiker till forskare i våra 13 medlemsländer. För svensk industri öppnar ESS möjligheter för ökad teknik- och kompetensutveckling och fler affärer.”

säger Martin Sjöstrand Head of Communications på ESS. European Spallation Source är sedan tidigare en Drupal 8 CMS användare, men Pyramid är nästan uteslutande fokuserade på Sitecore XP och Microsoft .NET.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Teknikmagasinet satsar på drop-ship, perf och upplevelse i nytt Norce och Contentful projekt

Med systerbyråer har Pyramid idag runt 60 anställda.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss