ReadSpeaker bjuder på gratis text-to-speech app för tre RSS:er

In iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Organisationen Voice-corp., som står bakom produkten ReadSpeaker bjuder i AudioMob på en bra text-to-speech iPhone app. Tre RSS-flöden kan via ett inlänkat webbgränssnitt (sökbara källor) länkas in och sedan i app'en läsas upp av den trevliga, och imponerande ReadSpeaker rösten (med "svenskanpassning"). Det rör sig om samma teknik som även återfinns i betalversionen för UNT, samt i nya DN.se som MKSE.com tidigare skrivit om. Kul, då det inte finns alltför många bra, kostnadsfria text-to-speech alternativ för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.