RedDot: ”WCM a crucial factor of a company’s success”

In Nyheter, RedDot by edenstromLämna en kommentar

RedDot Open Text har haft kunddagar med Bertelsmann, E.On och Henkel i Köln. Vd Daniel Kraft sammanfattade kundcasen med: "The customer presentations showed that Web Content Management is a crucial factor of a company's success" SAP AG var på plats och pratade om det strategiska samarbetet mellan RedDot och SAP. RedDot kunder i Sverige är bl a Tele2, Gustavsberg, Intrum Justitia och Proffice. Undertecknad har trivts i rollen som projektledare för samtliga nyss nämnda RedDot implementationer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment