Riksantikvarieämbetet krävde WordPress CMS för ny webb och intranät

In Featured, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

När ämbetet för första gången på 9 år skulle byta CMS fanns ett tydligt krav, det var open source WordPress 3 CMS som gällde. Utan WordPress i anbudet, inget anbud (!). Både intranät och den externa webbplatsen ska ligga på WordPress, vilket är unikt i Sverige för en myndighet. RAÄ meddelar nu MKSE.com att denna Wordpress kommer levereras av NetRelations team i Göteborg genom Ateas statliga ramavtavtal. NetRelations har ingen tidigare dokumenterad erfarenhet på CMS:et, men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Tack för att du uppmärksammar detta spännande uppdrag! Jag vill bara göra ett par markeringar i marginalen angående det du skriver om NetRelations och WordPress: 
  – NetRelations har dokumenterad erfarenhet av WordPress. Jag tror att du refererar till att det saknas referenscase på vår webbplats, vilket stämmer.
  – Sidan om WordPress på vår webbplats lades inte upp särskilt nyligen. Vårt WordPress-erbjudande har funnits på webbplatsen i mer än två år.
  – Jag vet inte var du ser att Joakim Megert skulle vara vår enda WordPress-utvecklare. Om det är i någon av våra kanaler så får du gärna tipsa så att vi kan korrigera, det stämmer nämligen inte.
  /Anders Wengelin – Ansvarig affärsområdet öppen källkod, NetRelations

 2. Tack för uppdate! Utgick från er egen information där det fanns enbart en ”öronmärkt” konsult  inom WP igår, idag har ni lagt till 6.  http://www.netrelations.se/information/taggar/tagg/wordpress/ 

 3. Okej, tack för svaret! Då var det nog så att vi led lite av slarv på den taggen och att någon av mina flinka kollegor snabbt åtgärdade. Det var nog behövligt! =)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.