Riksantikvarieämbetet krävde WordPress CMS för ny webb och intranät

In Featured, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

När ämbetet för första gången på 9 år skulle byta CMS fanns ett tydligt krav, det var open source WordPress 3 CMS som gällde. Utan WordPress i anbudet, inget anbud (!). Både intranät och den externa webbplatsen ska ligga på WordPress, vilket är unikt i Sverige för en myndighet. RAÄ meddelar nu MKSE.com att denna Wordpress kommer levereras av NetRelations team i Göteborg genom Ateas statliga ramavtavtal. NetRelations har ingen tidigare dokumenterad erfarenhet på CMS:et, men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Tack för att du uppmärksammar detta spännande uppdrag! Jag vill bara göra ett par markeringar i marginalen angående det du skriver om NetRelations och WordPress: 
  – NetRelations har dokumenterad erfarenhet av WordPress. Jag tror att du refererar till att det saknas referenscase på vår webbplats, vilket stämmer.
  – Sidan om WordPress på vår webbplats lades inte upp särskilt nyligen. Vårt WordPress-erbjudande har funnits på webbplatsen i mer än två år.
  – Jag vet inte var du ser att Joakim Megert skulle vara vår enda WordPress-utvecklare. Om det är i någon av våra kanaler så får du gärna tipsa så att vi kan korrigera, det stämmer nämligen inte.
  /Anders Wengelin – Ansvarig affärsområdet öppen källkod, NetRelations

 2. Tack för uppdate! Utgick från er egen information där det fanns enbart en “öronmärkt” konsult  inom WP igår, idag har ni lagt till 6.  http://www.netrelations.se/information/taggar/tagg/wordpress/ 

 3. Okej, tack för svaret! Då var det nog så att vi led lite av slarv på den taggen och att någon av mina flinka kollegor snabbt åtgärdade. Det var nog behövligt! =)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.