Riksbyggen släpper proptech-app med bostadstjänster för hundratusentals kunder

In Android, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Riksbyggen har ägnat pandemin att ta fram en modern app för boendenära tjänster kallad HemShare, som inom kort ska börja rullas ut till gruppens gäster i hundratusentals bostads- och hyreslägenheter. Ett pilottest ska ha pågått sedan i juni. Utvecklingsarbetet av appen utnämndes i helgen till ”Årets projekt”, detta under Considgalan 2021 inför 1200 deltagare i Stadshuset. Projektet är ett samarbete med egna digitala transformations- och utvecklingsbolaget och proptech-startupen Rafino.

HemShare är en digital plattform och app för en mängd boendetjänster som förenklar och ska göra vardagen mer hållbar. Bland annat möjliggör HemShare ökad samverkan och delning mellan grannar, t ex en digital anslagstavla och funktioner för att hyra och låna saker av varandra. HemShare gör det också lättare att hitta lokala leverantörer och boka hemnära tjänster för personer som bor i flerfamiljshus.

”– Plattformen ska ständigt kunna utvecklas vidare genom bättre insikt och datadrivet sätt för att på sikt ha olika typer av värdeerbjudanden, med tydligt hållbarhetsfokus.”

Berättar Riksbyggens CDO Amir ChizariDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Myndigheten för digital förvaltning väljer Consid som ny partner


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
.