RISE stannar kvar på Drupal, lanserar flera nya sajter

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

RISE, Research Institutes of Sweden, har efter fem år på öppen källkodsprodukten valt att lansera ännu en version av sin externwebb på Drupal CMS. RI.se har nyligen uppdaterats till en Drupal 8 och Happiness har producerat den nya webbplatsen med hjälp av ett agilt team. I lösningen ingår ska även den externa sajten Testbed Sweden ingå, som använder en Elastic search som sökmotor. RISE är ett statligt forskningsinstitut som samverkar med akademi, näringsliv och samhälle i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon