Research Institutes of Sweden landar på Drupal 7

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Happiness har producerat RISE Research Institutes of Sweden responsiva webbplats (www.ri.se) i Drupal 7. Uppdraget innehöll effektstrategi, koncept, informationsarkitektur, design- och gränssnitt och agil utveckling. En webbplats som med rikt innehåll vill hjälpa besökaren att hitta rätt information och att få relaterad information presenterad.

RISE Research Institutes of Sweden är ett nätverk av forskningsinstitut som i global samverkan med akademi, näringsliv och samhälle, genom forskningsexcellens och innovation skapar nytta, tillväxt och konkurrenskraft.
0
institut ingår i RISE.

Features som finns på webbplatsen är forskningskartan; en leaflet-baserad karta med ett avskalat gränssnitt som samlar ett stort antal aktörer inom forskning och innovation på ett visuellt sätt samt en smartare sökfunktion. Det är en integrerad Google Site Search med autocomplete och endless page-funktionalitet där gränssnittet är avskalat och fokuserat på sökresultatet. Google Site Search använder samma sökteknik som Google.com, så att besökare får snabba, relevanta resultat. En servicenivå Happiness tror många användare är vana vid.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska myndigheter skriker efter Matomos Google Analytics-ersättare, konsulterna formerar sig

Leave a Comment