Riskkapitalbolag ser omnikanal-fördelar, kopplar ihop Storm Commerce med Microsoft Dynamics 365 Business Central

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Riskkapitalbolaget Verdane ser potential i svenska jakt och skogs- trädgårdsmaskiner. De har satsat på varumärkena Hylte Jakt & Lantman och MaskinKlippet. I samband med integreringen av de två bolagen får bolagen nu även nya, sammankopplade Dynamics 365 Business Central installationer med Storm Commerce e-handelsplattformar. Ambitionen är att ta fasta på den liknande affärslogiken mellan företagen där inköp, lager och försäljning mot kund strömlinjeformas för att öka synergieffekterna. MaskinKlippet har sedan tidigare Storm Commerce som e-handelsplattform vilket även kommer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon