Romega och Star Republic släpper abonnemangssajt DTC på Shopify

In Nyheter, E-handel, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att kört upp Plantagens temporära, och pop-up store-kopplade, ehandel 2018 på Shopify verkar Star Republic fått blodad tand att släppa fler kampanj/produktsajter och DTC-ehandelslösningar på den kanadensiska plattformen. Samt dess premiumversion Shopify Plus för företag. Senast ut är dagens släpp av Omega 3-produktsajten för norska Romega. Där säljs en egenutvecklad läkemedelsprodukt baserad på sillrom på abonnemang. Det går bara att beställa den var 30:e eller 60:e dag. Och sajten använder sig i sin tur använder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon