Romega och Star Republic släpper abonnemangssajt DTC på Shopify

In Nyheter, E-handel, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter att kört upp Plantagens temporära, och pop-up store-kopplade, ehandel 2018 på Shopify verkar Star Republic fått blodad tand att släppa fler kampanj/produktsajter och DTC-ehandelslösningar på den kanadensiska plattformen. Samt dess premiumversion Shopify Plus för företag. Senast ut är dagens släpp av Omega 3-produktsajten för norska Romega. Där säljs en egenutvecklad läkemedelsprodukt baserad på sillrom på abonnemang. Det går bara att beställa den var 30:e eller 60:e dag. Och sajten använder sig i sin tur använder av Shopify ekosystemaktören BoldCommerces Recurring Orders App som går loss på det facila priset av runt 200:- SEK i månaden. Ändå billigt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce ut, J. Lindeberg väljer Shopify Plus efter ny upphandling

Star Republic berättar även i senaste ”Gone” webbsändningen, där MKSE.com citeras rikligt om ehandels- och Shopify-nyheter, att de ska ha flera Shopify-lösningar på gång för kund.

Om Omega 3-produktsajten säger beställaren:

”- Vi är mycket nöjda med vår nya lösning som har fått ett rejält lyft från vår gamla WordPress-lösning till den nya, moderna Shopify-lösning vi nu har på plats. Samarbetet med Star Republic har varit smidigt och roligt från start, vilket härligt gäng!”

Säger Lauren Jensen, Senior Vice President Sales & Marketing på Arctic Nutrition AS.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Efter pandemiåren, Aarke landar på samma e-handelsplattform som storkonkurrenten