Rusning bland konsultbolagen att köpa upp Magento partners?

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En oväntad vinnare av Adobe - Magento affären kan bli alla små och mellanstora, för det de flesta idag, implementationspartners av Magento e-handel. Troligtvis kommer Deloitte, Publicis.Sapient, WPP, Accenture, IBM iX och Capgemini få brådska att addera Magento e-handelskompetens till sina egna Adobe Experience Cloud erbjudanden. Och PHP-skriptspråkskompetens har inte tidigare stått speciellt högt på dagordningen för de konsultbolagen. Anställs nyrekryteringar direkt från universiteten finns oftast den tekniska bakgrunden i java och Microsoft .NET. De PHP-konsulter...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon