Så blir livsavgörande nya DN.se och SvD.se, mycket analys

In Analys / Statistik, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

DN.se på EPiServer har öppnat upp sin nya design för desktop och mobil. En enormt viktig lansering för mycket utsatta Dagens Nyheter. Hur blev det då? Den nya "blom-ikonen" känd från utvecklingsbloggen har fått nytt fokus och fungerar som en inriktningsmeny för hela sajten. Därigenom väljs: Vanliga DN.se DN.prio (med dagens nyhetsurval á la kurerad Omni.se (?) bakom inloggning. DN.prio har även appar för iOS och Android) eDN (en "smartare" typ PDF-version för prenumeranter bakom inloggning) Lanseringen kallas "den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.