Så blir nya KI.se, fler Drupalprojekt av svenska Acquia

In Drupal, Featured, Offentlig sektor, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

På fredags släpps nya, repsonsiva KI.seDrupal 7 CMS levererad av Happiness. MKSE.com har fått en preview av den kommande sajten.

Sajten byggs på Organic groups för att stödja microsajter för de olika KI-institutionerna.

En annan viktig, ny funktion är profilsidan som samtliga medarbetare erhåller. Där finns det integrationer mot system för persondata och publikationsdatabas för forskare. På sikt ska den även kunna fungera ”som ett CV” och även internt kunna användas för nätverkande och sociala funktioner.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

ki.se drupal

Happiness i Stockholm fick stå bakom både teknik och design i lanseringen. Findwise står för en ny söklösningen som bygger på Solr search. Den ersätter en SiteSeeker och KI ska vara mycket nöjda med just den nya sökmotorn och de anpassningsmöjligheter den ger.

KI.se-teamet har löpande även bloggat om den kommande lanseringen.

Näst på tur för KI och Drupal ska vara ett intranätprojekt där Cybercom och Acquia levererar. Det är första gången vi hör om Acquias svenska satsning och kund.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Karlstads Universitet fortsätter satsa på Drupal-svit

Kommentarer

  1. Skall bli kul att äntligen sparka igång Acquia i Sverige. Vi på Cybercom har länge pratat om att Drupal är en fantastiskt produkt och med Acquia i bakgrunden får vi en bättre bas att bygga vidare på.

Leave a Comment