Så blir nya TV4 Play på Heroku Ruby Cloud Platform

In iPad, Javascriptramverk, Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

TV4 Play är på gång i en ny version. MKSE.com har fått en tjuvkik. Den nya uppdateringen körs i molnet på Heroku Ruby Cloud Platform, berättar Per Åström. Det är ännu mer tydligt gränssnitt och en röd ton som gäller. Cover-flow har försvunnit för en carousel-liknande "avsnitt i fokus-bläddrare". Men den stora nyheten är så klart att Flash är helt borta. Redo för iPad och co. Filmerna på webben ligger dock fortfarande i en Flash-spelare. Spelaren...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hur kommer det fungera med annonser i html5 spelaren. Videoplaza släpper väl snart sin http://goo.gl/V7oD men är inte själva annonsformaten (filmer, swf animationer etc) ett större problem. Hur kommer detta fungera?

  2. Premium är en vidareutveckling av gamla TV4 Play skriven på Ruby on rails och TV4 Anytime (helt API-baserad), hälsar http.tv4.se-Per.

Leave a Comment