Så blir Voice och Röststyrning i Experience Cloud av Adobe

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adobe har gjort en, om än liten, satsning på voice och röststyrning. Bolaget, som tidigare totalt spenderat uppåt hundra miljarder SEK på förvärv, köper det sju man stora röststyrningsstartupen Sayspring. Köpet känns närmast PR-mässigt, så att Adobe kan använda namnet när den viktiga kanalen voice dyker upp i Experience Cloud diskussioner med kund. Bolaget från New York har erbjudit tjänster baserade på öppna API:er från röststyrningsteknologi, men dess grundare och ledning har ingen bakgrund inom området....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon