Så fungerar nya Adobe Experience Cloud och Advertising Cloud

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe har presenterat inte mindre än tre nya moln, Cloud erbjudanden under Summit USA som pågår nu. Klassiska Marketing Cloud får sällskap av Experience Cloud och Advertising Cloud. Ett drag som för Adobe närmare konkurrenterna Oracle och Salesforce. Och det sker tillsammans med en annan, mer fristående CRM-ledare. Adobes BFF sedan 2014, Microsoft.Experience Cloud ska ytterligare brygga olika Enterprise system så de kommer närmare marknadsförarna. Genom att ta in fler data än de vanliga besöks- och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.