Så går arbetet med Digital Marknadsföring Inhouse 2019, ny rapport släppt

In Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitala och marketing transformationfokuserade nya gruppen Lead Competence har släppt en rapport som går igenom status inhouse 2019. Den baseras på intervjuer med tio av de största, svenska marknads- och kommunikationscheferna. De berättar öppenhjärtligt om hur de byggt upp sina agila team och hur de jobbar idag med "guilds" och inhouse respektive outsourcing. Några findings är: Varje organisation måste göra sin egen behovsanalys. Innan man identifierat vilka problem som måste lösas, ska man inte påbörja ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon