Framtidens digitala konsulter måste kunna erbjuda rekrytering

In AI, Machine Learning, Botar, Content Marketing, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Behovet av att köpa in konsulttimmar inom content marketing, marketing automation, SEO, SEM och webbproduktion väntas inte förbli intakt kommande år. En genomgång av engelska Econsultancy visar att över en 24-månaders period, mellan åren 2013 och 2015 har behovet inom dessa områden varierat med så mycket som 10 procent. Och över en femårsperiod med hela 17 procent (inom e-post marketing, marketing automation). Allt är en del av en mognadsprocess, en "Maturity... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment