Så går svenska ServiceNow

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ServiceNow digital- och plattformstransformation med Nordenansvarige Frederick Wennmark ska ha lagt ännu ett rekordkvartal bakom sig, berättar PR-ansvariga idag för MKSE.com. Företaget, som hanterar processoptimeringsverktyg för en mängd områden, däribland IT-tjänster, kundservice och HR, visar på en fortsatt snabb tillväxt – inte minst i Norden, menar de lokalt ansvariga.Nya kunder på plats i Sverige är bl a Swedbank och svenska Preem. ServiceNow kunde under Q2 2017 visa upp hela 471,7 miljoner dollar i intäkter vilket var 38%...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment