Så ser EPiServer 7 Falcon CMS ut

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Nya gränssnittet för EPiServer, kodnamn Falcon, även känt som EPiServer CMS 7 har avtäckts av Peter Sunna samt UI-teamet från Stockholm. För första gången sedan version 4 är nu den kariktaristiska vänstermenyn ej ett upplyft val för EPiServer-redaktörerna. Menyn finns kvar, men göms automatiskt när den inte används. Samma sak gäller toppmenyn, som genom ett klick fälls ned. Inte helt olikt WordPress båda val för topp- och vänstermenyer i version 3 (som släpptes för nästan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.