Så ska Ikano Bank sköta sin digitala omställning

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Capgemini är ny helhetspartner inom digital transformation åt Ikano Bank. Capgemini ska sköta den digitala omställningen av bankens totala erbjudande, framgår det av ett pressmeddelande från banken.

”– Capgemini kommer hjälpa oss att växa. De har rätt balans mellan lokal och global teknisk kunskap. De erbjuder en kostnadseffektiv och innovativ lösning för att stärka vår IT-kapacitet och för att skynda på vår digitala utveckling . Deras företagskultur passar också våra berörda medarbetare på ett bra sätt.”

Säger Stefan Nyrinder, CEO på Ikano Bank.

Aktörerna kommer att arbeta tillsammans för att skapa en IT-arkitektur som ska hjälpa Ikano Bank till att bli framtidens bästa digitala bank, säger Anil Agarwal, Deputy CEO på Capgemini Sverige AB.

år
firar banken i år

Sitecore-användaren Ikanobank.se jobbar även med Adobe Dynamic Tag Mgmt, Adobe Anaylitcs/Omniture och Usabilla. För fem år sedan valdes just Sitecore CMS ut och köptes in av OmegaPoint i Skåne.

Så tacklar storföretagen Digital Transformation

Vill du också få stenkoll på området? Detta är en omfattande nyhetslista över allt som hänt inom banker och Digital Transformation. Missa inte vilka val era konkurrenter gör.

Vi har mer på samma ämne:  Genomtänkta förvärv hos Sitecore, tar över Reflektion AI-sökmotor

Leave a Comment