Så stödjer Scania ”e-mobility” beslutsprocessen B2B med Adobe Marketo

In Adobe AEM, Adobe Marketo, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Volvo Trucks kallade förra veckan sitt omfattande nya DAM-projekt för en betydande milstolpe i den egna digitala transformationsresan. Strax därefter stod  Scania Skandinavien på Adobes stora scen under påkostade Experience Makers 2023 i Stockholm och på nya lokalen Space. Där berättade de om sina satsningar på Experience Cloud samt specifikt på Marketo med stöd från Creative Cloud content, Adobe Target och Adobe Analytics.

0 st
steg finns i customer journey B2B som slutar offer och postmarket
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

I den egna strävan efter att nå kunderna i rätt tillfälle, på rätt plats och under rätt förhållanden hade Scania tagit fram en kundresemappning som tittade på fem steg i ”e-mobility” beslutsprocessenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon