Så vet Google att du besökt en butik

In Analys / Statistik, Google Maps, Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Google bygger vidare på det välplanerade, omfattande arbete som med hjälp av många små insatser gett oss tjänster som Google Maps Streetview och Street Images.Det visar sig att under sommaren har Google Europe, inklusive Skandinavien, sysselsatt ett större antal temporärt anställda studenter. De har fått i uppdrag att ta med en specialbestyckad mobiltelefon och därefter besöka varenda retail-butik i alla större (och mindre) europeiska städer. Telefonen sniffar efter wi-fi nät, loggar detta och mappar upp täckningen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment