Saco släpper iPhone app med lönestatistik

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström12 Comments

Saco har släppt en lönesök-app under namnet Akademikerlön av Appsters. Projektledd av Ida Alfsdotter-Thoor. En hel del lönestatistik går att få ut. Hittills har DIK, Sveriges Ingenjörer, Naturvetarna, Förbundet Sveriges Arbetsterapeuter och Akademikerförbundet SSR anslutit sig. // // Appen ska ge 42 lönetips och lönestatistik som baserad på 150 000 svar från de anslutna förbundens medlemmar. Det går att dela statistik och lönetips. Det är inte Sacos EPiServer-partner som står bakom....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon