Salesforce öppnar upp godkänd Hyperforce data och cloudlagring i Europa, samarbetar med AWS

In CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, Nyheter, Offentlig sektor, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Så kom då lite mer affärsmässiga och ”icke-Slack relaterade” nyheter från Dreamforce. Salesforce har passat på att tillkännage flera nya alternativ för lagring och drift av kunddata i EU. Detta via nya Hyperforce EU Operating Zone, tidigare lanserat i UAE, vill Salesforce göra det möjligt för sina kommersiella och framförallt offentliga kunder att bearbeta och lagra sina data i EU.

Driftalternativet kallas en viktig byggsten för att anses som ett mer pålitligt företag inom GDPR/Schrems II datahantering i t ex Sverige. Hyperforce har tidigare varit ett tätt samarbete med AWS.

Hyperforce, Salesforces nya plattformsarkitektur, kommer finnas i 16Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Enfo gör satsning på blended/offshore AWS, IBM och SAP expertis inför lågkonjukturen