Salesforce Shoppers Copilot e-handel erbjuder individuell prissättning, ”AI i bulk” och smarta kampanjer

In Marketing Automation, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce har visat upp sin vision för Salesforce Copilot for Shoppers och e-handel. Det är en innovativ lösning med one-to-one personalisering och intelligent AI-stöd inom allt från individuell prissättning (!) till att skapa kampanjer.

0 %
har Salesforce börskurs stigit på ett halvår
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Det är fortfarande ett prompt-baserat stöd. Till skillnad från Microsofts mer kittlande vision om hur vi ska få ta del av AI, också presenterad nu i maj. Det går att skriva in att skapa en kampanj baserat på ihopkopplade Salesforce svitprodukter och ”prata” sig fram till vilka kategorier som ska inkluderas och t ex vilka produkter som ska ligga utanför kampanjen.

Att be AI göra saker iDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Epidemic Sound investerar i egna Salesforce och Contentful floran