Sanity Studio headless CMS allt populärare, vinner Nike, Sonos och Conde Nast

In Headless / Decoupled CMS, Contentful, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den snabbväxande contentplattformen Sanity Studio är ett relativt nytt open-source CMS byggt helt med React.js frontend. Det är anpassat som GUI-stöd för en "pure player" headless-värld och går som tåget. Sanity har på kort tid redan fått in välkända kundkonton som National Geographic, Nike, Sonos, Conde Nast, CloudFlare, Movember, Flex och Figma. Utöver att ligga ovanpå en ren headlessmiljö ska Sanitys verktyg kunna anpassa sig och skala upp med egna plugins så att utvecklare kan sätta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon