SAP missar bli ledande inom CXM, Episerver CMS utmanas

In CXM, Java, Nyheter, SAP Commerce Cloud, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Många var intresserade av vad SAP skulle berätta om egna e-handelsprodukten på den årliga genomgången SAP Hybris Summit 2016. Förra året handlade det nästan uteslutande om integrering av produkten i resten av SAPs produktflora, men i år skulle flera intressanta strategier förhoppningsvis kunna avtäckas. Men minst sagt meriterade paneldeltagaren Scott Liewehr från Digital Clarity Group var inte alls imponerad av det nya, kundupplevelse-fokuserade SAP Hybris 2016. Han påpekar i en genomgång över dagarna främst hur SAP inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment