SAP slår ihop påsar med Contentful, Akeneo, Bolt, Coveo, Mirakl och Pricefx

In Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, PIM, SAP Commerce Cloud, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tyska SAP och tyska Contentful har under SAP:s årliga konferens berättat med om det headless och composable commerce samarbete de båda kommer ägna sig åt under 2023 och 2024.

0 st
partners ingår i headless samarbetet
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Vi är glada över att gå med SAP som innehållspartner för SAP Commerce Cloud, composable storefront. Contentful Composable Content Platform möter de unika kraven som digitala team ställer idag genom att göra det enkelt att orkestrera innehåll från flera källor och publicera till vilken digital kanal som helst. Detta hjälper företag att nå nya kunder snabbare, maximera sina SAP Commerce Cloud-investeringar och öka intäkterna.”

Säger  Steve Sloan, VD Contentful.

Det handlar om ett samarbete med ERP-jättens databaser och mjukvara tillsammans med Contentfuls API-tillgägnliggörande öppenhet och interoperabilitet. Även Coveo är med på ett hörn som aktör inom AI sök, Akeneo inom modernt PIM-stöd för e-handlare, Bolt inom one-click checkout och identitet. Mirakl digital marketplace och Pricefx för automatisk prishantering och optimering.

ALDO Group är en kund som redan nu kopplat ihop både en Contentful och en SAP Commerce Cloud.

Det finns även en SAP Marketing Cloud och Contentful connector ute sedan tidigare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Babyshop tänker om, bygger Composable Ecosystem på Brink Commerce