SAS, BBC, Wrigley och Spotify väljer Nepa CX IQ

In Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sexfaldiga Gasell-vinnaren och Customer Experience/ Marketing Optimization bolaget Nepa visade i slutet av förra månaden upp en nettoomsättning på 57,6 Mkr, upp med mer än tio procent eller 6 Mkr från samma period året innan. Bruttovinsten steg med 12 procent till 42,7 Mkr. Verksamhet finns numera i Sverige, Danmark, Finland, Indien, Norge, USA och England. Kundlistan har samtidigt blivit något större och nu listas SAS, BBC, Wrigley och Spotify som nya big data-kunder. Ett bakslag var att förra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon