SCA ser över internkommunikationen, handfull ersätter 200 ”småredaktörer”

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SCA som tidigare jobbat med både Esatto, Knowit och NoA Bold/Ignite / Making Waves har tagit in Nexer för att skapa koncernens nya intranät. Det är en SharePoint Modern med Core Connect som satts upp av den tidigare Optimizely CMS användaren. I samband med SCAs lansering av Microsoft 365 valde man att uppgradera och förbättra det gamla intranätet.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.

I projektet ska en översyn av behörigheter gjorts för att minska upplevelsen av spretig och otydlig information. Från att ha haft över 200 personer som publicerade innehåll på intranätet, minskades detta till ett antal huvudansvariga redaktörer som i sin tur ansvarar för ett fåtal publicerare.

Det svenska skogsbolaget SCA säger sig ha Europas största privata skogsinnehav och tillverkar, med förnybar råvara från egna och andras skogar, förpackningspapper, massa och trävaror. Företaget har drygt 4000 anställda.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ICA handlar upp Umbraco Cloud CMS och Storm Commerce