Scandichotels.se live på ny plattform, all ny innovation

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Scandic Hotels är stolta att efter ett omfattande projekt kunnat visa upp nya, helt omskrivna Scandichotels.se på Episerver. Allt från koncept, UX, design och utveckling i regi av Valtech, berättar Mattias Malmer för MKSE. Hemsidan har försetts med sprillans ny design. Hotellbeskrivningar och blokningsflöde har med facetter och annat moderniserats och blivit större och tydligare med fler bildelement än tidigare. Rumsinformationen ska vara tydligare med bättre beskrivning av rumstyper med pictograms etc. Det finns en mer guidade funktioner för att låta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och återigen har Scandic Hotels valt Translations.coms GlobalLink Localization Suite med GlobalLink Add-on for Episerver för hanteringen av översättningar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.