EPiServer 7.5, innovation, Scandic, scandic hotels, sogeti, valtech Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter

Scandichotels.se live på ny plattform, all ny innovation

In Cloud / Förvaltning, Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Scandic Hotels är stolta att efter ett omfattande projekt kunnat visa upp nya, helt omskrivna Scandichotels.se på Episerver. Allt från koncept, UX, design och utveckling i regi av Valtech, berättar Mattias Malmer för MKSE. Hemsidan har försetts med sprillans ny design. Hotellbeskrivningar och blokningsflöde har med facetter och annat moderniserats och blivit större och tydligare med fler bildelement än tidigare. Rumsinformationen ska vara tydligare med bättre beskrivning av rumstyper med pictograms etc. Det finns en mer guidade funktioner för att låta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Och återigen har Scandic Hotels valt Translations.coms GlobalLink Localization Suite med GlobalLink Add-on for Episerver för hanteringen av översättningar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.