Schibsteds S24.se går match mot CSports.se

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom5 Comments

TV-sportkanalen S24.se drivs av Schibsteds SvD.se och Aftonbladet.se genom Rörlig Bild Sverige, RBS (som även basar över det trevliga TV.nu-gänget). Nu lämnar kanalen S24.se betastadiet. I helgen fick den nya hockeyfokuserade kanalen draghjälp av topplacering på Aftonbladet.se sportbladet löpet. Men är svenskarna redo att betala nästan 60:- för andradivisionssport? S24.se hoppas tjäna pengar på livematcher som allsvenska mötet AIK - Växjö Lakers. Livesändningar kräver registrering och kostar hela 59:-. Bra mycket mer än introduktionspriset i september 2008...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Både S24 och Csports använder MPS för videohanteringen.

  2. Både S24 och Csports använder MPS för videohanteringen.

  3. MPS kör Gloo.nu, Sandrew, Kanal 5 m fl noterade jag. Bra jobbat av det gänget under sena 2008. Har mest sett pressreleaser från Streamio och Qbrick. Men de gick med -40 Mkr i förlust (!) på en 8 Mkr omsättning. Undrar om kunderna fått en bra förklaring till detta innan de lägger sin mest värdefulla content i MPS händer.

  4. MPS kör Gloo.nu, Sandrew, Kanal 5 m fl noterade jag. Bra jobbat av det gänget under sena 2008. Har mest sett pressreleaser från Streamio och Qbrick. Men de gick med -40 Mkr i förlust (!) på en 8 Mkr omsättning. Undrar om kunderna fått en bra förklaring till detta innan de lägger sin mest värdefulla content i MPS händer.

Leave a Comment