Semcon satsar på iPad med Tidningskompaniet

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Samtidigt som iPad och de andra, osynliga och oftast inte i Sverige släppta "paddornas" absoluta hype-trend peakat enligt analytikerfirmorna så skriver DM att Semcoms kundtidning Future by Semcon av Tidningskompaniet släpps som iPad -app. Det sker snart, i början av november. Tillverkaren började satsa på dessa typer av magasin för några veckor sedan. En av initiativtagarna är Anders Atterling, IR- och PR-chef på Semcon. Fler titlar väntas komma i år. Även Bonniers kundtidningsförlag Spoon med sitt... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu finns iPad-versionen av teknikkonsulten Semcons kundtidning Future by Semcon tillgänglig för nedladdning i App Store. Magasinsapplikationen har utvecklats av Tidningskompaniet som även producerar pappersversionen av Future by Semcon.

    – Vi har noga studerat de första digitala magasin som släppts och inspirerats av det som är bra och skippat det som är dåligt, berättar Peter Mohlin, VD på Tidningskompaniet. Vi är mycket nöjda över resultatet och tycker att vi har hittat en bra balans mellan snygg design och enkel navigering.

    Se film om iPad-versionen av Future by Semcon:
    http://www.youtube.com/user/tidningskompaniet#p/a/u/0/mlFsD1KmHzE

Leave a Comment