ipad, Semcon, Spoon, Tidningskompaniet iPad, Nyheter

Semcon satsar på iPad med Tidningskompaniet

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Samtidigt som iPad och de andra, osynliga och oftast inte i Sverige släppta "paddornas" absoluta hype-trend peakat enligt analytikerfirmorna så skriver DM att Semcoms kundtidning Future by Semcon av Tidningskompaniet släpps som iPad -app. Det sker snart, i början av november. Tillverkaren började satsa på dessa typer av magasin för några veckor sedan. En av initiativtagarna är Anders Atterling, IR- och PR-chef på Semcon. Fler titlar väntas komma i år. Även Bonniers kundtidningsförlag Spoon med sitt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu finns iPad-versionen av teknikkonsulten Semcons kundtidning Future by Semcon tillgänglig för nedladdning i App Store. Magasinsapplikationen har utvecklats av Tidningskompaniet som även producerar pappersversionen av Future by Semcon.

    – Vi har noga studerat de första digitala magasin som släppts och inspirerats av det som är bra och skippat det som är dåligt, berättar Peter Mohlin, VD på Tidningskompaniet. Vi är mycket nöjda över resultatet och tycker att vi har hittat en bra balans mellan snygg design och enkel navigering.

    Se film om iPad-versionen av Future by Semcon:
    http://www.youtube.com/user/tidningskompaniet#p/a/u/0/mlFsD1KmHzE

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.